Hesap ve Veri Silme
Son güncelleme: 26 Eylül 2026
Bu sayfa Digitagram tarafından geliştirilen MyDietLens uygulaması içindir. Hesabını ve bütün verilerini istediğin zaman, ücretsiz olarak silebilirsin.
Uygulamadan silme
- MyDietLens'i aç ve alttaki Profil sekmesine geç.
- Sayfanın en altındaki "Hesabı ve verileri sil" düğmesine dokun.
- "Kalıcı olarak sil" ile onayla. Apple ya da Google ile giriş yaptıysan kimliğini bir kez daha doğrulaman istenebilir.
Silme işlemi hemen yapılır ve uygulama yeni, boş bir başlangıçla açılır.
Uygulamaya ulaşamıyorsan
Apple ya da Google ile giriş yaptıysan, giriş yaptığın e-posta adresinden info@mydietlens.digitagram.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabını ve verilerini en geç 30 gün içinde silip sana haber veririz.
Giriş yapmadan kullandığın anonim hesaplar hiçbir e-posta ya da isimle ilişkilendirilmediği için sana ait olduğunu doğrulayamayız. Bu yüzden uygulamayı kaldırmadan önce silme işlemini uygulamanın içinden yapmanı öneririz.
Neler silinir
- Hesap kimliğin ve bağlı Apple ya da Google girişin
- Profilin: hedefin, yaşın, boyun, kilon ve hedef kilon
- Bütün öğün kayıtların, su takibin ve kilo kayıtların
- Cihazındaki fotoğraf kopyaları, koç önerileri ve ayarların
Bu veriler hem cihazından hem buluttan kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez.
Neler kalır
- Çökme raporları hesabınla ilişkilendirilmez ve Crashlytics tarafından 90 gün içinde otomatik olarak silinir.
- Apple Sağlık ya da Health Connect'teki verilerin MyDietLens'e ait değildir ve olduğu gibi kalır.
- Satın alma kayıtların Apple ya da Google tarafından tutulur. Hesabını silmek aboneliği iptal etmez; aboneliğini App Store ya da Google Play ayarlarından iptal et.